teraz-polska-planik-revo

Innovativa Revo pelletsbrännare

En innovativ pelletsbrännare med en roterande och självrengörande förbränningskammare

REVO brännare är världens mest innovativa pelletsbrännare. Allt på grund av högavancerad teknik för att rotera förbränningskammare som styrs av PellasX Hybridmotor. Förutom hög verkningsgrad som uppnår 99%, denna unik lösning har en annan viktig fördel – skötselfri drift samt ständig självrengörande och askutmatning ur förbränningskammaren under eldning. Brännaren ger användaren även möjlighet att elda med bränsle av sämre kvalitet som agropellets, körbärskärnor eller havre.

Uppskattad produktkvalitet

Modernt utseende, innovativa lösningar och hög produktkvalitet av REVO pelletsbrännare har uppskattats av specialister runt om i världen. REVO brännare är de oftast belönade pelletsbrännare på marknaden. Vi kan skryta med att ha tilldelats följande pris:

 • Pristagare i tävling „Teraz Polska” – 2017 som innebär rätt att använda emblemet “Polska Nu”. Priset tilldelas till de bästa och mest innovativa företagen i Polen.
 • Guld Medalj på Poznans Internationella Mässa MTP „Konsumentval” – 2016.
 • Guld Medalj på Poznans Internationella Mässa MTP „Pol-Eco-System” – 2015.
 • Guld Medalj på Poznans Internationella Mässa MTP INSTALLATIONER – 2014.
 • Jurypris i tävling ECODESIGN under POLEKO 2014 mässa

Se vår film på hur REVO brännare med roterande förbränningskammare fungerar.

Ny kvalitetsgeneration

För första gången i pellets historia är villabrännare inte bara så tekniskt avancerade som de större enheter utan också har en unik och modern design. Från och med nu blir din Revo pelletsbrännare ett iögonenfallande och elegant element i ditt pannrum som du kan och vill styrka med.

Unik konstruktionlösningar

Teknik som finns under kåpan av varje REVO brännare baserar på patentskyddade system:

 • PellasX Hybridmotor – motoren integrerar fläkt- och internskruvsdrift. Den finns under ständig kontroll av hallsensor och synkroniserar bränsle- och lufttillförsel. Bland andra fördelar av motoren finns även en låg energiförbrukning, hög verkningsgrad (upp till 99%) samt mycket låg utsläppsklass (5:e klass). Fläkt med hög rotortröghet minimerar överhettningsrisk.
 • Roterande förbränningskammare – tillhandahåller hög verkningsgrad bl.a. tack vare ständig och automatisk askutmatning. Förbränningskammaren har konstruerats med tanke att förlänga livslängd av kullager och förenkla ett eventuellt utbyte.
 • Flytande rör – eliminerar driftstopp som förorsakas av termiska spänningar.
 • Luftbladssystem – tillhandahåller exakt lufttillfärsel till förbränningskammaren och förlängar dess livslängd.
 • Övertrycksförbränningssystem – luft går direkt och centralt till förbränningskammaren som förbättrar eldvirvel och reducerar betydligt bakbrandsrisk.
 • Snabbtändningssystem – brännaren är utrustad med en energisparande PTC keramisk tändelement med automatisk återställning efter strömavbrott.

Se vårt sortiment: Revo Brännare Revo Brännare

Pris för Revo pelletsbrännare